Mijn eigen website (best stoer!)

En dan is het ineens zo ver..

Mijn eigen website! Moet nog een beetje aan gewerkt worden voor het écht helemaal klaar is, maar dat maakt niet uit, de site is een feit.

Je zult begrijpen dat ik niet alle dagen tijd heb om online te zijn. (al ben ik dat wel bijna dagelijks) maar actief online, niet altijd. Voorlopig wil ik me nog even storten op mijn cursus. Al jaren schrijf ik. Verhaaltjes, blogs op Hyves, dagboeken, boodschappenbriefjes, van alles! Waarschijnlijk weet je dat al, anders had ik je deze website niet gegeven.

Het leek me handiger om alle schrijfsels (behalve de boodschappenbriefjes) te centreren op één website. Zo kan ik langzaamaan stoppen met bloggen op Hyves en hoef ik niet telkens weer te zoeken naar mijn eigen schrijfsels. Verbazing alom toen ik zag dat mijn eigen naam nog niet geclaimd was door iemand! Ik weet toch echt wel zeker dat ik niet de ENIGE Angelique van Dam in Nederland ben.. Misschien wel de enige met een ambitie..Who knows. Omdat mijn ‘schrijfbloed’ toch kruipt waar het eigenlijk niet zou moeten gaan, besloot ik toch weer een schrijf opleiding te gaan doen. Ter ‘voorbereiding’ doe ik nu de basisopleiding ‘Schrijven’. Onwijs leuk om te doen, maar ik kan net wachten tot ik aan het kinderverhalen gedeelte kan beginnen. Waarom niet allebei tegelijk? Ik hoor het je denken.. Ben je helemaal betoeterd! Ik ben niet alleen schrijfster (ahum, dat klinkt wat arrogant, ben het met je eens) maar ben ook nog eens moeder, echtgenote, dochter, collega, buurvrouw, secretaresse, vriendin, tante, zus, schoonzus, kleindochter, schoondochter. Dus als je denkt dat ik alleen maar schrijf, dan heb je het goed mis. Het zal nog even in mijn systeem moeten komen om me ook echt bezig te gaan houden met deze website.

Maar, als ik eenmaal gewend ben aan ‘mijn website’ en Hyves en Facebook laat voor wat het is, dan zul je wel vaker updates van me vinden. Ik doe in ieder geval mijn best! Ivo bouwt de website en tja, ook hij heeft meer taken dan alleen websites bouwen. Dus binnen een week is de website niet klaar ofzo! Nee, dat duurt gewoon even… Wel wil ik even aan je kwijt, dat ik benieuwd ben hoe het schrijven me vergaat. Ik vind het leuk, krijg leuke reacties op mijn schrijfsels, maar mijn eigenlijke doel.. Tja, het zal je misschien wel of niet verrassen. Ik wil mijn eerste boek in de winkel in 2012.. Mooi streven he? Net nu ik de film 2012 heb gezien.. Maar goed! Ik laat me niet ontmoedigen. DIT is namelijk wat ik écht wil! SCHRIJVEN!

Groetjes en tot de volgende aardbeving (Aaai, wel een beetje cru, zo net na Haïti, mijn welgemeende excuses daarvoor!)
Angelique