Over mij

Zolang als ik me kan herinneren schrijf ik al. Vroeger vooral dagboekjes en schriften vol met brieven (vaak van minimaal twintig kantjes) naar mijn vriendin (die schuin tegenover me woonde).

Op de middelbare school stortte ik me een heel semester lang op werkstukken voor Nederlands bijvoorbeeld. Op het voortgezet onderwijs deed ik hetzelfde. Ik heb toen gekozen voor het pretpakket (zo noemden we dat) : de talen. Je snapt het al, veel werkstukken schrijven.

Het schrijven loopt als een rode draad door mijn leventje. Nooit gedacht dat het ook een beroep kon zijn, daar kwam ik pas veel later achter.

Na een aantal schriftelijke schrijfcursussen vond ik het begin 2011 tijd om het nog serieuzer aan te pakken en heb ik me aangemeld bij ScriptPlus. Een heuse schrijfopleiding bij de Hogeschool van Amsterdam. Die heb ik afgerond. Daarna de Topklas gevolgd en daar zit ik nog steeds. (veel te zinvol en leuk om te stoppen)

Verder ben ik getrouwd met Ivo en hebben we twee kinderen (jongens). Ik ben opgegroeid in het mooie Putten op de Veluwe en woon sinds augustus 2016 in Apeldoorn. Daar kochten we een huis met een balkon, (nu de koe nog ;))

Boeken (uitgeverij Moon):

  • Joehoe! ik wil een koe, april 2016
  • Iedereen een Ster! (…behalve ik), april 2017

Wil je me volgen?

Twitter: @AngeliquevanDam
Mail: angelique@angeliquevandam.nl
Facebook: www.facebook.com/angeliquevandam.nl
Instagram: angeliquevandam

O, en de blogs? Daar kun je je op abonneren (vind ik leuk!)

Groetjes,
Angelique