Mijn boeken

Chillen in een hangmat – Uitgeverij Leopold, mei 2024
Met illustraties van Micky Dirkzwager

Wat doe jij het liefst…

als je lekker vrij bent? Chillen met je vrienden, gamen, TikTok-filmpjes maken? Ga je in een pretpark in de allerhoogste achtbaan? Of… ga je stiekem iets doen wat helemaal niet mag?

Beleef de allerlekste en spannendste avonturen geschreven door de leukste auteurs onder wie Paul van Loon, Maren Stoffels, Michael Reefs, Marcel Groenewegen, Annet Jacobs, Ilona de Lange, Simone Arts, Peter Nilson, Myron van der Velden, Marcel Groenewegen en Angelique van Dam.

ISBN 9789025885694 (hardcover) € 16,99

Blauw brengt ongelukUitgeverij Leopold, april 2023
Met tekeningen van Kees de Boer

Bij Elif thuis is er weinig geld. Dat vertelt ze aan niemand. In de klas vertellen de andere kinderen over hun vakantie: over pretparken, zwembaden en vliegreizen. Elif is thuisgebleven. Maar fantasie is gratis. Met haar ogen dicht op de fiets is het net of ze in een achtbaan zit. Dan geeft Coco een groot feest en de hele klas is uitgenodigd, ook Elif. Maar hoe kan ze naar dat feest zonder cadeautje?

ISBN 9789025884949 (hardcover) € 15,99

Een krokodil in het bad! – Uitgeverij Leopold, september 2022
Met illustraties van Micky Dirkzwager

Wat doe je…Als er een krokodil in het bad zit? Als je vader per ongeluk de hamster opzuigt? Als je ouders doodsbang zijn voor spinnen, terwijl dat juist jouw favoriete dieren zijn? Als je wordt achtervolgd door monsterwespen? En wat doe je als je op safari een boze olifant tegenkomt? Of als je een levensgevaarlijke slang laat ontsnappen? Zet je schrap voor de spannendste en grappigste avonturen in en om de natuur van Paul van Loon, Selma Noort, Pim Lammers, Harmen van Straaten, Maren Stoffels, Ilona de Lange, Myron van der Velde, Annet Jacobs, Karine Jekel, Simone Arts, Ellen Stoop en Angelique van Dam. Met hilarische illustraties van Micky Dirkzwager.

Voor deze bundel schreef ik ‘De Kampeer-Challenge’. Een kort verhaal over Sarah en Gijs (inderdaad de personages van ‘Het geheim van de wifi’.

ISBN 978 90 258 83522 (hardcover) € 17,99

Het geheim van de wifi – Uitgeverij Leopold, januari 2021
Met illustraties van Saskia Halfmouw (cover), ivan en ilia (binnenwerk)

Sarah baalt, Ze zit op en camping zonder wifi. ZONDER WIFI! Volgens haar ouders is het weleens goed een paar dagen zonder die telefoon. Maar zij snappen het gewoon niet. Gelukkig ontmoet ze Gijs. Hij weet waar wifi is!

ISBN 978 90 258 77958 (hardcover) € 13,99

WINTER! – Uitgeverij Leopold, oktober 2019.

De leukste versjes, liedjes en verhaaltjes voor een mooie winter.Met tekst en illustraties van Jet Boeke, Dick Bruna, Ted van Lieshout, Harmen van Straaten, Max Velthuijs, Fiep Westendorp en vele anderen.

Pyjama-drama – Angelique van Dam

Lisa mag ein-de-lijk een keer een poosje alleen thuis blijven. Ze vind het best spannend. Ze nodigt haar  vriendin Tamar uit om film te kijken. Ze verbouwen de woonkamer en hebben plezier. Opeens klapt er iets tegen de ramen.

ISBN 978 90 258 77750 (hardcover) € 22,99

Joehoe! ik wil een koe – Uitgeverij Moon, april 2016
Met illustraties van Kees de Boer

Laura is gek op koeien en droomt van een eigen koe. Volgens haar ouders is een koe geen huisdier. Het mag niet.
Maar Laura geeft niet op. Een koe op het balkon kan best en is soms zelfs reuze handig.

ISBN 978 90 488 3183 8 (hardcover) € 7,50

Iedereen een ster (behalve ik) – Uitgeverij Moon, april 2017
Met illustraties van Annet Schaap

Svenja is een vrolijk meisje met sproetjes. Op een dag kondigt Svenja’s meester een talentenshow aan. Tijdens de show mag iedereen voor een groot publiek laten zien waar hij of zij goed in is. Svenja weet niet wat ze moet kiezen, blinkt ze wel ergens in uit? Ze lijkt de enige in de klas te zijn zonder talent. Svenja moet en zal iets vinden waar ze goed in is. Maar gaat dat wel als je zo hard zoekt?

ISBN 978 90 488 3177 7 (hardcover), € 7,50

Een vriend zonder tanden – Uitgeverij Moon, 9 april 2018
Met illustraties van Marja Meijer

Caro vindt overblijven op school vreselijk. Ze gruwelt van overblijfjuf Sonja, met haar superstrenge regels. Caro besluit dat het veel gezelliger is om samen met de bewoners van het zorg-wooncentrum in de buurt te eten. Ze deelt haar brood met meneer Hans en er groeit een ontroerende vriendschap tussen de twee. Al snel beseft Caro dat hij niet de enige is die wat gezelschap kan gebruiken.

ISBN 978 90 488 43992 (hardcover), € 7,50