Over mij

Zolang als ik me kan herinneren schrijf ik. Vroeger vooral dagboekjes en schriften vol met brieven -vaak van minimaal twintig kantjes- naar mijn vriendin Cherine die schuin tegenover me woonde.

Op de middelbare school stortte ik me het hele semester op werkstukken voor Nederlands bijvoorbeeld. Op het MBO deed ik hetzelfde. Ik volgde de secretaresse opleiding en koos daarmee voor het pretpakket -zo noemden we dat-. Voornamelijk de talen en tekstverwerken. Je snapt het al, veel werkstukken schrijven. En heel veel typen.

Het schrijven loopt als een rode draad door mijn leven. Nooit gedacht dat het ook een echt beroep kon zijn. En geloof me, het is het leukste beroep van de wereld!

Ik ben geboren (22 oktober 1975) en opgegroeid in het mooie Putten op de Veluwe. Sinds augustus 2016 woon ik in Apeldoorn. In 2017 (op mijn verjaardag) kreeg ik ein-de-lijk een eigen koe! En die staat, zoals je wel kan raden op het balkon.

Boeken 

  • Blauw brengt ongeluk (april 2023)
  • Kampeer-Challenge, Een krokodil in het bad (Bundel Kinderboekenweek 2022)
  • Het geheim van de wifi
  • Pyjama-drama, ‘Winter!’ Voorlees bundel
  • Joehoe! ik wil een koe
  • Iedereen een Ster! (…behalve ik)
  • Een vriend zonder tanden

Wil je weten waar de boeken over gaan? Kijk dan even bij ‘Boeken’

Wil je me volgen?

Ik zit op Instagram en vind het superleuk leuk als je me volgt. Zie ik je daar? @angeliquevandam

Groetjes,
Angelique