Over mij

Zolang als ik me kan herinneren schrijf ik al. Vroeger vooral dagboekjes en schriften vol met brieven (vaak van minimaal twintig kantjes) naar mijn vriendin (die schuin tegenover me woonde).

Op de middelbare school stortte ik me een heel semester lang op werkstukken voor Nederlands bijvoorbeeld. Op het voortgezet onderwijs deed ik hetzelfde. Ik heb toen gekozen voor het pretpakket (zo noemden we dat): de talen. Je snapt het al, veel werkstukken schrijven.

Het schrijven loopt als een rode draad door mijn leventje. Nooit gedacht dat het ook een beroep kon zijn, daar kwam ik pas veel later achter.

Ik ben geboren (22 oktober 1975) en opgegroeid in het mooie Putten op de Veluwe. Sinds augustus 2016 woon ik samen met mijn man Ivo en twee kinderen in Apeldoorn. Daar kochten we een huis met een balkon. Vorig jaar (op mijn verjaardag) kreeg ik ein-de-lijk een eigen koe! En je snapt vast wel waar die staat?

Boeken (uitgeverij Moon):

  • Joehoe! ik wil een koe, april 2016
  • Iedereen een Ster! (…behalve ik), april 2017
  • Win een opa, mei 2018)

Wil je me volgen?

Facebook: www.facebook.com/angeliquevandam.nl
Instagram: angeliquevandam

 

Groetjes,
Angelique