Over mij

Zolang als ik me kan herinneren schrijf ik al. Vroeger vooral dagboekjes en schriften vol met brieven (vaak van minimaal twintig kantjes) naar mijn vriendin (die schuin tegenover me woonde).

Op de middelbare school stortte ik me een heel semester lang op werkstukken voor Nederlands bijvoorbeeld. Op het voortgezet onderwijs deed ik hetzelfde. Ik heb toen gekozen voor het pretpakket (zo noemden we dat): de talen. Je snapt het al, veel werkstukken schrijven.

Het schrijven loopt als een rode draad door mijn leventje. Nooit gedacht dat het ook een beroep kon zijn, daar kwam ik pas veel later achter.

Ik ben geboren (22 oktober 1975) en opgegroeid in het mooie Putten op de Veluwe. Sinds augustus 2016 woon ik samen met mijn man Ivo,  twee kinderen en twee katten Oreo & Noppes in Apeldoorn. In 2017 (op mijn verjaardag) kreeg ik ein-de-lijk een eigen koe! En die staat, zoals je misschien wel snapt: op ons balkon.

Boeken 

  • Blauw brengt ongeluk (Verwacht april 2023)
  • Kampeer-Challenge, Een krokodil in het bad (Bundel Kinderboekenweek 2022)
  • Het geheim van de wifi
  • Pyjama-drama, ‘Winter!’ Voorlees bundel
  • Joehoe! ik wil een koe
  • Iedereen een Ster! (…behalve ik)
  • Een vriend zonder tanden

Wil je weten waar de boeken over gaan? Kijk dan even bij ‘Boeken’

Wil je me volgen?

Ook ik zit op Insta. Leuk als je me volgt. Daar post ik over boeken en over mijn twee gekke katten. Volg je me al? @angeliquevandam

Groetjes,
Angelique